Λίγο οι ζέστες, λίγο η δυσκολία που περάσαμε στη καραντίνα, λίγο που κυλάει στο αίμα μας...δεν κρατιόμαστε πλέον! Κανονίσαμε διακοπές, κάμπινγκ, μονοήμερες εκδρομές, εξορμήσεις στη θάλασσα και βάλαμε το μαγιό μας.

 

Φυσικά, μέσα στον ενθουσιασμό μας, δεν πρέπει να ξεχνάμε να κρατάμε αποστάσεις, να δημιουργούμε τον δικό μας προσωπικό χώρο και μένουμε ασφαλείς τόσο από την πολυκοσμία όσο και από τον ήλιο.

 

Και για να κυλήσουν όλα ομαλά και να μην έχεις άλλα “δράματα” ( βλέπε έγκαυμα από τον ήλιο, χλιαρός freddo κτλ. ), σου προτείνουμε τα 10 MUST - HAVE για την παραλία:

 

 

 

1. Klean Kanteen Insulated TKWide Brushed Stainless 1900ml

 

Ζεστό ρόφημα για 38 ώρες και κρύο για 135 ώρες. Τέλος συζήτησης.

 

Αυτό το παγούρι από την Klean Kanteen είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι 18/8 food grade και είναι σίγουρο πως θα σου κρατήσει το νερό παγωμένο

ενώ διαθέτει καπάκι που αποτρέπει τις διαρροές.

 

 

2. Ticket to the Moon Κάλυμμα Παραλίας

 

Η ιδανική λύση τόσο για την παραλία, όσο και για κάθε άλλη υπαίθρια δραστηριότητα (πάρκα, συναυλίες, πικ-νικ, κατασκήνωση).

 

Το συγκεκριμένο κάλυμμα παραλίας εγγυάται πως θα χωρέσει όλη σου η παρέα ( διαστάσεις 213 Χ 213 cm ), θα ξεχάσεις τις πλαστικές ψάθες,

και δε θα θέλεις να σηκωθείς χάρη στη μεταξένια αίσθηση που παρέχει.

 

 

 

3. Ticket To The Moon Αιώρα Υπέρδιπλη

 

Δοκιμασμένη σε όλα τα κλίματα του κόσμου - φτιαγμένη από ταξιδιώτες για ταξιδιώτες!

 

Η πρωτοποριακή σχεδίαση, η εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και η έμφαση στην ασφάλεια σε συνδυασμό με το κορυφαίας ποιότητας ύφασμα αλεξιπτώτου,

προσδίδουν δικαίως το χαρακτηρισμό της «απόλυτης αιώρας».

 

Δε μουχλιάζει, στεγνώνει πολύ εύκολα ενώ αντέχει βάρος μέχρι και 200kg!

 

 

4. Lifesystems First Aid Waterproof Kit

 

Είμαστε έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο και η ασφάλεια δεν είναι παιχνίδι.

 

Κατασκευασμένο από ανθεκτικό υλικό, το αδιάβροχο κιτ πρώτων βοηθειών περιέχει αρκετό εξοπλισμό για μικροτραυματισμούς από υπαίθριες δραστηριότητες

ενώ όλα τα περιεχόμενα κατασκευάζονται σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα ποιότητας και φέρουν το σήμα CE.

 

 

 

5. Buff Coolnet UV+ Insect Shield

 

Αντηλιακή προστασία UPF50+, επαναστατική τεχνολογία που απομακρύνει τα έντομα και άνετο ύφασμα που αναπνέει.

 

Το ύφασμα CoolNet® UV+ κατασκευάζεται από 95% ανακυκλωμένο πολυεστερικό ύφασμα μικροΐνας, που βοηθά στη διαχείριση της υγρασίας ώστε να μένεις πάντα δροσερός.

 

Α, και μπορείς να το φορέσεις όπως θες!

 

 

6. Cressi Ipanema Sunglasses

 

Τα γυαλιά ηλίου δε πρέπει να είναι ακριβά για να είναι αποτελεσματικά.

 

Με μόλις 29,99€ τα γυαλιά ηλίου Cressi Ipanema εμποδίζουν τις αντανακλάσεις, εξασφαλίζουν πλήρη προστασία από τις ακτίνες UV ενώ τα φίλτρα που διαθέτουν είναι σε στιλ καθρέπτη.

 

 

 

7. Cressi Microfiber Towel

 

Χάρη στις μικροϊνες που διαθέτει απορροφά περισσότερη υγρασία από μια βαμβακερή πετσέτα και στεγνώνει πιο γρήγορα – όχι άλλα νωπά καθίσματα αυτοκινήτου.

 

Μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις όχι μόνο στη παραλία αλλά και στο γυμναστήριο σου.

 

8. HUPA Soft Cooler 26L

 

Φρέσκα φρούτα, σνακς και αναψυκτικά στη σωστή θερμοκρασία.

 

Κατασκευασμένη από ανθεκτικό υλικό tarpaulin, η μόνωση αποδίδει έως και 14 ώρες ενώ διαθέτει ιμάντες ώμου και χειρός για εύκολη μεταφορά.  

 

 

 

 

9. Terra Nation Rekakohu

 

Το μεγαλύτερο δράμα του καλοκαιριού: Να μη βρίσκεις ομπρέλα.

 

Για όσους θέλουν την πιο ήσυχη μεριά της παραλίας και να μην κουβαλάνε πολύ βαρύ εξοπλισμό, το συγκεκριμένο σκίαστρο είναι πανεύκολο στη μεταφορά αλλά και στο στήσιμο.

 

Ανοίγει και κλείνει με μία μόνο κίνηση, προσφέρει 98% UV αντηλιακή προστασία ( UPF 50+ ), 360° περιμετρική θέα και παράθυρα με σήτα για καλό εξαερισμό.

 

 

 

10. Terra Nation Ruakiri Plus 

 

Για όσους πάλι επιμένουν στη κλασική λύση της ομπρέλας, η Ruakiri Plus είναι μια εκπληκτική ομπρέλα με πανέξυπνο σχεδιασμό καθώς μεταφέρεται σε θήκη μήκους μόλις 73cm!

 

Είναι ιδανική ακόμα και για άτομα που ταξιδεύουν με μοτοσυκλέτα, έρχεται με σάκο μεταφοράς και σου προσφέρει 98% UV αντηλιακή προστασία ( UPF 50+).

 

-------------

 

Και φυσικά δε ξεχνάμε να πακετάρουμε τα άλλα must have του καλοκαιριού: αντηλιακό, καλή παρέα, το αγαπημένο μας βιβλίο και το κέφι μας!

Καλό καλοκαίρι και καλές βουτιές.

 

Ομάδα eGalaxy