Στο νέο μας βίντεο παρουσιάζουμε αναλυτικά όλες τις λειτουργίες του Garmin Forerunner 955 και δοκιμάζουμε τον ολοκαίνουργιο δορυφορικό δεκτή πολλαπλών συχνοτήτων. Tέλος, το συγκρίνουμε με ρολόγια άλλων κατηγοριών ( όπως το Garmin Forerunner 255 & το Garmin Epix ) και δίνουμε το πόρισμά μας για το εάν αξίζει τελικά η αναβάθμιση του ρολογιού σου. Μάθε περισσότερα στο βίντεο μας:

 

 

Λειτουργίες του Forerunner 955

Φυσικά, δε λείπουν οι νέες λειτουργίες. Περισσότερη εντύπωση μας έκανε η λειτουργία ετοιμότητας προπόνησης, η οποία σε ενημερώνει για το πότε είσαι έτοιμος για μία παραγωγική προπόνηση ώστε να βρεις την ισορροπία μεταξύ ξεκούρασης και άσκησης. Συμπληρωματικά, οι νέες εξελιγμένες ημερήσιες προτάσεις προπόνησης σου δίνουν μία ματιά στην εβδομάδα που ακολουθεί και προσαρμόζονται στο σώμα σου, μετά από κάθε τρέξιμο. Επίσης, η κατάσταση HRV καταγράφει την μεταβλητότητα των καρδιακών παλμών όσο κοιμάσαι, δίνοντας σου τη γενικότερη εικόνα για την ευεξία, την αποκατάσταση και την προπονητική απόδοσή σου.

Τέλος, μπορείς πλέον να δεις όλες τις πληροφορίες για την προετοιμασία του αγώνα σου συγκεντρωμένες στο νέο widget αγώνα. Η νέα λειτουργία σου προσφέρει μία πρόβλεψη απόδοσης ανάλογα με τη διαδρομή, το δελτίο καιρού την ημέρα του αγώνα, την αντίστροφη μέτρηση και πολλά άλλα.

 

Μulti-band GPS

Με το νέο δέκτη δορυφόρων multi-band για GPS, GLONASS και Galileo έχεις ανώτερη ακρίβεια για το πόσο μακριά και το πόσο γρήγορα τρέχεις, ακόμα και στις πιο αντίξοες συνθήκες. Ιδιαίτερα σε αστικό περιβάλλον με πολλά κτίρια, το multi-band GPS καταγράφει με απόλυτη ακρίβεια τη διαδρομή σου σε αντίθεση με τον απλό δέκτη GPS.

 

Σχεδιασμός και Αυτονομία

Πλέον το Forerunner 955, εκτός από τα πέντε κλασικά κουμπιά της προηγούμενης έκδοσης 945, φέρει γρήγορη οθόνη αφής που καθιστά πιο εύκολη από ποτέ τη μελέτη δεδομένων, τη πλοήγηση στους χάρτες αλλά και τη διαχείριση της μουσικής.

Όσον αφορά το κομμάτι της αυτονομίας, Forerunner 955 σε καλύπτει πλήρως. Θα είναι δίπλα σου με αυτονομία μπαταρίας έως 15 μέρες σε λειτουργία smartwatch & έως 42 ώρες με χρήση GPS ενώ η έκδοση Solar, αυξάνει την αυτονομία μπαταρία στις 20 μέρες σε λειτουργία smartwatch & έως 49 ώρες με χρήση GPS. Συνοπτικά, όποιος επιλέξει την έκδοση Solar, να αναμένει αύξηση της αυτονομίας περίπου +10%, χάρη στην ηλιακή φόρτιση.

 

 

Θες να ξεπεράσεις τον εαυτό σου; Βρες το premium smartwatch με GPS άμεσα διαθέσιμο εδώ.